Een feest organiseren is geweldig!

Maar er komt veel bij kijken…

Zie ik niet iets over het hoofd?
Je bent gevraagd om een feest te organiseren voor het bedrijf of de instelling waarvoor je werkt. Er valt een heleboel te doen, dus je gaat snel aan de slag! Naast de catering en de uitnodigingen moet er natuurlijk ook entertainment komen! Is het wel verstandig om die buurman met die grote speakers te vragen? Waar kan ik aankleding voor de zaal vinden? en hoe bereik ik de bezoekers van het feest om ze enthousiast te maken. Er moet veel gebeuren, je bent afhankelijk van zoveel verschillende partijen en er kan een heleboel mis gaan. Nu maar hopen dat iedereen zijn afspraken na komt…


Feesten is een vak!
Je evenement is net begonnen en je gasten komen uitgedost binnen. De cateraar, het licht en geluid bedrijf en de mensen van de decoratie zijn binnen en op hun plek. Je gasten hebben het naar hun zin, maar jij komt zelf niet aan feesten toe omdat je constant kleine of grote problemen aan het oplossen bent. Waarom was je ook al weer zo blij geweest met die plek binnen de feestcommissie?


De DJ valt toch tegen…
Doordat je een groot deel van het budget voor het feest kwijt was aan het licht en geluid bedrijf was er niet veel meer over voor een DJ. Gelukkig was er een bedrijf die voor een klein bedrag een “hele ervaren jongen” heeft gestuurd. Dat hij groot fan is van DJ Tiësto kan je goed horen maar of iedereen dat de hele avond leuk gaat vinden? Nu loop je op je eigen feest je te schamen voor de slechte overgangen en wanstaltige presentatie. Het lijkt wel of je op de kermis bent! Ook van de aankleding die je had gescoord bij de feestwinkel is niets meer terug te vinden nu de zaal vol staat en de lampen gedimd zijn. Een paar grote schermen met beelden waren te gek geweest maar hoe had ik dat moeten regelen…


Hoe gaan wij je helpen?
Doordat wij alleen werken met feest concepten die zich in de praktijk al bewezen hebben en volledig zijn uitgewerkt, tackelen wij alle obstakels van te voren. We werken alleen met vaste professionele partners, waardoor wij altijd kwaliteit kunnen garanderen en snel kunnen schakelen. Jij maakt gebruik van ons netwerk en ons inkoopvoordeel. Bovendien creëer je, door met ons in zee te gaan 1 aanspreekpunt voor het hele entertainment gedeelte van je evenement, dat geeft rust en overzicht.


Alleen party concepten
Doordat wij ons alleen concentreren op party concepten zijn deze concepten volledig uitgewerkt en zijn ze direct toepasbaar voor jouw eigen evenement. We bieden jou een super simpele manier voor het samenstellen van het entertainment voor jouw evenement. Volg het 1,2,3 stappenplan op onze site en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.


Door onze rijke ervaring binnen het ontwikkelen van feestconcepten, organiseer jij een succesvol evenement waar je gasten nog lang over zullen napraten.


Door ons simpele 1,2,3 stappenplan, presenteer jij een overzichtelijke offerte aan je collega’s!


Start nu met het kiezen van je concept