The BIG Party, Proud 2B Fout Concept afbeelding

Proud 2B Fout

tim Comments

Tijdens de show van Proud 2B Fout is werkelijk alles heel erg fout! Dat betekent ook het decor, de beelden en de DJ’s! Op de beeldschermen zijn de hele avond de meest uiteenlopende foute filmfragmenten te zien. Van Floddertot Nel Veerkamp en van roze flamingo’s tot glitter eenhoorns…


The BIG Party, Proud 2B Fout Concept afbeelding

De DJ’s van Proud 2B Fout zullen de meest foute tracks razendsnel achter elkaar mixen en hebben veel interactiemet het publiek. Gekke spelletjes worden gespeeld en regelmatig worden gasten uitgenodigd om ook op het podium mee te dansen tijdens bijvoorbeeld de Macarena!
Het belangrijkste tijdens een fout feest is natuurlijk de muziek! Wie houdt er nu niet van ongegeneerd meezingen met Frans Duijts, ABBA en om te hakken op Paul Elstak? Door het warme geluid en het flitsende decor is de show een lust voor het oog en het oor. Uw gasten zullen binnen no time alle gêne loslaten om zich vervolgens onder te dompelen in de wereld van PROUD 2B Fout!

Boeken

Wanneer je Proud 2B Fout boekt, gaan we je een heleboel werk uit handen nemen.
Alles voor jouw evenement ligt bij ons namelijk al klaar. Van de afbeeldingen om je publiek warm te maken via social media, tot het spetterende licht en geluid en natuurlijk de beste DJ’s! Overal is aan gedacht. De Proud 2B Fout show bestaat uit een spectaculaire LED wall DJ booth van waaruit de DJ’s hun razendsnelle muziekmix over jouw publiek uitstorten. Het decor bevat een volwaardige lichtshow en 2 beeldschermen waarop de Foute beelden te zien zijn. Het geluid is geschikt voor zalen tot 800 personen, maar is jouw evenement groter? Dan is een grotere, op maat ontworpen show, leveren geen probleem. Kortom het enige wat we van je nodig hebben is een podium en een stekker!

Heb je 30 seconden over voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte? Doorloop dan nu ons 1,2,3 stappenplan!

Hebben jullie een feest met meer entertainment, of is jullie techniek al verzorgd, dan kan je natuurlijk ook 1 van onze DJ teams boeken!