The BIG Party, Proud 2B Fout Concept afbeelding

Proud 2B Fout

tim

Alles is fout aan deze show. Decor, beelden en zelfs de DJ’s. Heb jij een stopcontact en een podium? Wij regelen de rest!
“Op de beeldschermen zijn de hele avond de meest uiteenlopende foute filmfragmenten te zien. Van Flodder tot Nel Veerkamp en van roze flamingo’s tot glitter-eenhoorns…”

Beeld en geluid

Tijdens het evenement brengen we een complete show in een topdecor.

  • Spectaculaire LED wall DJ booth en volwaardige lichtshow
  • Decor met beeldschermen vol foute tv-beelden – het gaat maar door!
  • Geluid voor zalen tot wel 500 personen (groter kan ook)

Volop interactie

De DJ’s van Proud 2B Fout mixen razendsnel de über-foutste tracks achter elkaar. Interactie met het publiek gebeurt volop. Er worden gekke spelletjes gespeeld en regelmatig worden gasten uitgenodigd om op het podium mee te komen dansen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Macarena?

Foute muziek

Het belangrijkste tijdens een fout feest is natuurlijk de muziek! Wie houdt er nu niet van ongegeneerd meezingen met Frans Duijts en Abba of om te hakken op Paul Elstak? Door het warme geluid en het flitsende decor is de show een lust voor oog en oor. Je gasten zullen binnen no time al hun gêne loslaten. Heel fout, maar o wat een plezier!

Promotiemateriaal

Een vet ontwerp voor je posters en flyers ligt er al: even jouw datum en locatie invullen en klaar! En voor de promotie van jouw Proud 2B Fout party leveren wij al het beeldmateriaal, geschikt voor social media. Ook krijg je een strakke promo-video met voice-over, jullie eigen logo en/of de naam van de locatie en natuurlijk de datum van het evenement. We nemen je alles uit handen: je boekt niet voor niets een complete Party!

Boek het foutste foute feest

Voor zalen, discotheken, tentfeest, bedrijfsfeest en festival. En mocht je al meer entertainment hebben, of de techniek is al verzorgd, boek dan gewoon 1 van onze DJ teams.

Boek deze show vanaf:

€ 3350,-