The BIG Party, The BIG 80's & 90's Party Concept afbeelding

The BIG 80’s and 90’s Party

tim

Heb jij een stopcontact en een podium? Wij regelen de rest! In een paar klikken organiseer jij een geweldig 80’s en 90’s feest.
“Even helemaal terug naar de Wonderful Days van de ‘Dolly Dots, Pacman, Medisch Centrum West en M.C. Hammer’? Trek jij je housebroek weer aan? Toupeer je je haar even? Want ook de dresscode is 80’s en 90’s! Bel je hele klas uit die tijd, want dit mag je niet missen…!”

Beeld en geluid

Tijdens jouw evenement brengen we een complete show in een topdecor.

  • Spectaculaire LED wall DJ booth en volwaardige lichtshow
  • Decor met beeldschermen vol toffe tv-beelden uit de 80’s & 90’s
  • Geluid voor zalen tot wel 500 personen (groter kan ook)

Promotiemateriaal

Een vet ontwerp voor je posters en flyers ligt er al: even jouw datum en locatie invullen en klaar! En voor de promotie van jouw eighties en nineties party leveren wij al het beeldmateriaal, geschikt voor social media. Ook krijg je een strakke promo-video met voice-over, jullie eigen logo en/of de naam van de locatie en natuurlijk de datum van het evenement. We nemen je alles uit handen: je boekt niet voor niets een complete Party!

Boek het leukste 80’s & 90’s themafeest

De allerbeste Party voor alle zalen, discotheken, festival, bedrijfs- en tentfeesten. Mocht je al meer entertainment hebben of de techniek is al verzorgd? Boek dan gewoon 1 van onze 1 van onze DJ teams!.

Boek deze show vanaf:

€ 3350,-