The BIG 90's Party

The BIG 90’s Party

tim Comments

Even helemaal terug naar de wonderful days van Charly Lownoise en Mental Theo, Pacman, Medisch Centrum West en M.C. Hammer! Trek jij je housebroek weer aan?


The BIG 90's Party

De beste 90’s drive-in show van Nederland!

The BIG 90’s Party neemt je mee naar de dansvloer van je middelbare school! Niet alleen vanwege al die hits uit de 90’s maar ook vanwege de honderden verschillende beelden uit die tijd! Van Flippo’s tot The Terminator en van The Fresh Prince tot Tamagotchi! Vier uur lang herinneringen uit de mooiste tijd van je leven!

Wil je de The BIG 90’s Party ook op jouw evenement? De BIG 90’s Party is te boeken voor zalen, discotheken, tentfeesten, bedrijfsfeesten en festivals.

Boeken

Wanneer je The BIG 90’s party boekt, gaan we je een heleboel werk uit handen nemen. Alles voor jouw evenement ligt bij ons al klaar. Van de afbeeldingen om je publiek warm te maken via social media, tot het spetterende licht en geluid en natuurlijk de beste DJ’s! Overal is aan gedacht. De show van The BIG 90’s Party bestaat uit een spectaculaire LED wall DJ booth van waaruit de DJ’s hun razendsnelle muziekmix over jouw publiek uitstorten. Het decor bevat een volwaardige lichtshow en 2 beeldschermen waarop de 80’s & 90’s beelden te zien zijn. Het geluid is geschikt voor zalen tot 800 personen, maar is jouw evenement groter? Dan is een grotere, op maat ontworpen show, leveren geen probleem. Kortom het enige wat we van je nodig hebben is een podium en een stopcontact!

Heb je 30 seconden over voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte? Doorloop dan nu ons 1,2,3 stappenplan!

Hebben jullie een feest met meer entertainment, of is jullie techniek al verzorgd, dan kan je natuurlijk ook 1 van onze DJ teams boeken!