The BIG Party

The BIG Party

tim

Heb jij een stopcontact en een podium? Wij regelen de rest. In een paar klikken tover je jouw evenement om tot de hipste club.
Tijdens the BIG Party kan je alles verwachten op muzikaal gebied. Van trendy house tracks tot sexy urban en van een herkenbare classic tot die foute meezinger. De muziek van nu afgewisseld met de toppers van toen. De DJ’s van The BIG Party sturen op jouw publiek en zorgen dat het dak eraf gaat!

Beeld en geluid

Tijdens het evenement brengen we een complete show in een topdecor.

  • Spectaculaire LED wall DJ booth en volwaardige lichtshow
  • Decor met beeldschermen vol funky partybeelden: jouw evenement omgetoverd tot een hippe club
  • Geluid voor zalen tot wel 500 personen (groter kan ook)

Promotiemateriaal

Een vet ontwerp voor je posters en flyers ligt er al: even jouw datum en locatie invullen en klaar! Voor de promotie van The BIG Party leveren wij al het beeldmateriaal. Geschikt voor social media. Ook krijg je een strakke promo-video met voice-over, jullie eigen logo en/of de naam van de locatie, en natuurlijk de datum van het evenement. We nemen je alles uit handen: je boekt niet voor niets een complete Party!

Boek nu The Big Party

Voor zalen, discotheken, tentfeest, bedrijfsfeest en festival. En mocht je al meer entertainment hebben, of de techniek is al verzorgd, boek dan gewoon 1 van onze DJ teams.

Boek deze show vanaf:

€ 3350,-