The BIG Party DJ Team

tim

Het THE BIG PARTY DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een knalset van 2 uur!

The BIG 90’s Party DJ Team

tim

The BIG 90's Party DJ Team

Het THE BIG 90’S PARTY DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een knalset van 2 uur!

Proud 2B Fout DJ Team

tim

Proud 2B Fout DJ Team

Het PROUD 2B FOUT DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een zeer foute maar o zo lekkere knalset van 2 uur!

The BIG 90’s & 00’s Party DJ Team

tim

Het BIG 90’s & 00’s Party DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een knalset van 2 uur!

The BIG 80’s & 90’s Party DJ Team

tim

The BIG 80's & 90's Party DJ Team

Het BIG 80’s & 90’s Party DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een knalset van 2 uur!

Live House Collective

tim

Live House Collective logo

De intieme sfeer van live-muziek en de moderne vibe van een top-DJ. Dat is Live House Collective. Heb jij een stopcontact en een podium? Wij regelen de rest.

The BIG Party

tim

The BIG Party

Heb jij een stopcontact en een podium? Wij regelen de rest. In een paar klikken tover je jouw evenement om tot de hipste club.

The BIG 90’s Party

tim

The BIG 90's Party

Heb jij een stopcontact en een podium? Wij regelen de rest! In een paar klikken organiseer jij een geweldig 90’s feest.

The BIG 80’s and 90’s Party

tim

The BIG Party, The BIG 80's & 90's Party Concept afbeelding

Heb jij een stopcontact en een podium? Wij regelen de rest! In een paar klikken organiseer jij een geweldig 80’s en 90’s feest.

Proud 2B Fout

tim

The BIG Party, Proud 2B Fout Concept afbeelding

Alles is fout aan deze show. Decor, beelden en zelfs de DJ’s. Heb jij een stopcontact en een podium? Wij regelen de rest!