Groningen

Geschikt van 50 tot 1000+ personen

Op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest? Wij maken het onvergetelijk voor u! Voor personeelsuitjes of een personeelsborrel met 50 collega’s of een personeelsfeest met 5000 medewerkers: bij ons is alles mogelijk. Bouw herinneringen op met uw bedrijfsfeest in Martiniplaza.

Bedrijfsfeest in Martiniplaza Groningen

Een bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten. Daar zorgen we voor. We brengen uw wensen en budget in kaart en gaan dan aan de slag om een topfeest te organiseren. Kiest u voor een feest in één sfeervol ingerichte ruimte of gaat u voor verschillende ruimtes? Themafeesten bieden eindeloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

Gezelligheid en een flinke dosis entertainment: dat streven wij altijd na. Samen kijken we hoe uw bedrijfsfeest gegarandeerd een succes wordt! Zo adviseren wij over de mogelijkheden van achtergrondmuziek, (cover)bands, dj’s en andere artiesten.

Receptie, borrel of diner in Martiniplaza

Receptie, borrel of diner organiseren voor uw medewerkers? Daar hebben wij de juiste sfeervolle ruimtes voor! Voor alle zakelijke of feestelijke bijeenkomsten kunt u zich helemaal laten gaan: wij hebben talloze bijeenkomsten georganiseerd en daar heeft men het nu nog steeds over. Wij ook, trouwens. Zo organiseerden wij onder meer:

  • Luxe galadiner in onze prachtige Theaterfoyer
  • Netwerkborrel in de stijlvolle loungy Springerfoyer
  • Afscheidsborrel in het gezellige Theatercafé
  • Nieuwjaarsreceptie in de zakelijke Topsportlounge

Arrangementen

Een bedrijfsfeest is bedoeld om medewerkers samen te brengen en gezamenlijk een memorabele avond te beleven. Wilt u uw collega’s net iets extra’s bieden? Maak dan gebruik van onze theaterarrangementen. Bezoek voor en na uw bedrijfsfeest een voorstelling, concert, musical of misschien zelfs een topsportevenement! Wat uw wensen ook zijn, wij stellen met u een arrangement op maat samen voor een bedrijfsfeest om nooit te vergeten!