The BIG Party DJ Team

tim

Het THE BIG PARTY DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een knalset van 2 uur!

The BIG 90’s Party DJ Team

tim

The BIG 90's Party DJ Team

Het THE BIG 90’S PARTY DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een knalset van 2 uur!

Proud 2B Fout DJ Team

tim

Proud 2B Fout DJ Team

Het PROUD 2B FOUT DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een zeer foute maar o zo lekkere knalset van 2 uur!

The BIG 90’s & 00’s Party DJ Team

tim

Het BIG 90’s & 00’s Party DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een knalset van 2 uur!

The BIG 80’s & 90’s Party DJ Team

tim

The BIG 80's & 90's Party DJ Team

Het BIG 80’s & 90’s Party DJ team neemt je mee in een razendsnelle muziekmix met veel interactie met het publiek! Onze DJ’s maken de line-up op jouw festival of evenement compleet met een knalset van 2 uur!