The BIG 80’s & 90’s Party in het ATLAS theater in Emmen

The BIG 80's & 90's Party in het ATLAS Theater

Afgelopen zaterdag 19 november 2016 hebben we een mooie editie gehad van The Big 80’s & 90’s Party in het ATLAS Theater in Emmen. Dank aan het ATLAS Theater en onze technische partner 2join en natuurlijk alle gezellige party people! #totdevolgendekeer

Bekijk hieronder de beelden:

The BIG 80’s & 90’s Party Boeken

Wil je The BIG 80’s & 90’s Party ook op jouw evenement? The BIG 80’s & 90’s Party is te boeken voor zalen, discotheken, tentfeesten, bedrijfsfeesten en festivals. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Wanneer je The BIG 80’s & 90’s party boekt, gaan we je een heleboel werk uit handen nemen. Alles voor jouw evenement ligt bij ons al klaar. Van de afbeeldingen om je publiek warm te maken via social media, tot het spetterende licht en geluid, de leukste 80’s & 90’s beelden en natuurlijk de beste DJ’s! Overal is aan gedacht. De show van The BIG 80’s & 90’s Party bestaat uit een spectaculaire LED wall DJ booth van waaruit de DJ’s hun razendsnelle muziekmix over jouw publiek uitstorten. Het decor bevat een volwaardige lichtshow en 2 beeldschermen waarop de 80’s & 90’s beelden te zien zijn. Het geluid is geschikt voor zalen tot 800 personen, maar is jouw evenement groter? Dan is een grotere, op maat ontworpen show, leveren geen probleem. Kortom het enige wat we van je nodig hebben is een podium en een stopcontact!

Share this Post