The BIG 80’s & 90’s Party op ReitdiepPop 2017

ReitdiepPop 2018 Groningen The BIG 80's & 90's Party

Nadat we afgelopen jaar de zaterdagavond op ReitdiepPop hebben mogen afsluiten gaan we dit jaar de hele vrijdagavond vullen! Op vrijdag 8 september kan je dus maar liefst 3,5 uur lang genieten van de lekkerste, foutste en dikste muziek uit de jaren 80 en 90.

De entree is €5,- en kaarten koop je op de website van ReitdiepPop: http://www.reitdieppop.nl

Even helemaal terug naar de wonderful days van de Dolly Dots, Pacman, Medisch Centrum West en M.C. Hammer! Trek jij je housebroek weer aan? En toupeer je je haar even? Want ook de dresscode is 80’s en 90’s! Bel je hele klas uit die tijd, want dit mag je niet missen…

Bekijk hier hoe het er afgelopen jaar aan toe ging tijdens ReitdiepPop 2016:

THE BIG 80’S & 90’S PARTY BOEKEN

Wil je The BIG 80’s & 90’s Party ook op jouw evenement? The BIG 80’s & 90’s Party is te boeken voor zalen, discotheken, tentfeesten, bedrijfsfeesten en festivals. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Wanneer je The BIG 80’s & 90’s party boekt, gaan we je een heleboel werk uit handen nemen. Alles voor jouw evenement ligt bij ons al klaar. Van de afbeeldingen om je publiek warm te maken via social media, tot het spetterende licht en geluid, de leukste 80’s & 90’s beelden en natuurlijk de beste DJ’s! Overal is aan gedacht. De show van The BIG 80’s & 90’s Party bestaat uit een spectaculaire LED wall DJ booth van waaruit de DJ’s hun razendsnelle muziekmix over jouw publiek uitstorten. Het decor bevat een volwaardige lichtshow en 2 beeldschermen waarop de 80’s & 90’s beelden te zien zijn. Het geluid is geschikt voor zalen tot 800 personen, maar is jouw evenement groter? Dan is een grotere, op maat ontworpen show, leveren geen probleem. Kortom het enige wat we van je nodig hebben is een podium en een stopcontact!

Share this Post