Boek nu The BIG 80’s & 90’s Party bij The BIG Party

The BIG Party, The BIG 80's & 90's Party Concept afbeelding

Even helemaal terug naar de wonderful days van de Dolly Dots, Pacman, Medisch Centrum West en M.C. Hammer! Trek jij je housebroek weer aan? En toupeer je je haar even? Want ook de dresscode is 80’s en 90’s! Bel je hele klas uit die tijd, want dit mag je niet missen… The BIG 80’s & 90’s Party boek je nu exclusief via The BIG Party.

The BIG 80’s & 90’s Party is een feest waarbij je je weer helemaal terug waant op de dansvloer van je middelbare school! Niet alleen vanwege al die hits uit de jaren 80 & 90 maar ook vanwege de honderden verschillende beelden uit die tijd! Van Raider tot Nightrider en van Zeg eens AAAA tot Wedden dat! Een avond vol herinneringen uit de mooiste tijd van je leven!

Wil je de BIG 80’s & 90’s Party ook op jouw evenement? De BIG 80’s & 90’s Party is te boeken voor zalen, discotheken, tentfeesten, bedrijfsfeesten en festivals. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Boeken

Wanneer je The BIG 80’s & 90’s party boekt, gaan we je een heleboel werk uit handen nemen.
Alles voor jouw evenement ligt bij ons al klaar. Van de afbeeldingen om je publiek warm te maken via social media, tot het spetterende licht en geluid en natuurlijk de beste DJ’s! Overal is aan gedacht. De show van The BIG 80’s & 90’s Party bestaat uit een spectaculaire LED wall DJ booth van waaruit de DJ’s hun razendsnelle muziekmix over jouw publiek uitstorten. Het decor bevat een volwaardige lichtshow en 2 beeldschermen waarop de 80’s & 90’s beelden te zien zijn. Het geluid is geschikt voor zalen tot 800 personen, maar is jouw evenement groter? Dan is een grotere, op maat ontworpen show, leveren geen probleem. Kortom het enige wat we van je nodig hebben is een podium en een stekker!

Share this Post