Gezellige The BIG 80’s & 90’s Party in Schouwburg Odeon Zwolle

The BIG 80's & 90's Party Schouwburg Odeon Zwolle 11 maart 2017 Zwolse Theaters

Zaterdag 11 maart hebben we met onze show The BIG 80’s & 90’s Party een gezellige avond gehad in Schouwburg Odeon in Zwolle. Iedereen bedankt voor het komen en de enthousiaste reacties, wij hebben genoten! Gelukkig hebben we wat leuke beelden geschoten zodat je nog even terug kan naar deze mooie avond.

Bekijk de beelden hier:

THE BIG 80’S & 90’S PARTY BOEKEN

Wil je The BIG 80’s & 90’s Party ook op jouw evenement? The BIG 80’s & 90’s Party is te boeken voor zalen, discotheken, tentfeesten, bedrijfsfeesten en festivals. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Wanneer je The BIG 80’s & 90’s party boekt, gaan we je een heleboel werk uit handen nemen. Alles voor jouw evenement ligt bij ons al klaar. Van de afbeeldingen om je publiek warm te maken via social media, tot het spetterende licht en geluid, de leukste 80’s & 90’s beelden en natuurlijk de beste DJ’s! Overal is aan gedacht. De show van The BIG 80’s & 90’s Party bestaat uit een spectaculaire LED wall DJ booth van waaruit de DJ’s hun razendsnelle muziekmix over jouw publiek uitstorten. Het decor bevat een volwaardige lichtshow en 2 beeldschermen waarop de 80’s & 90’s beelden te zien zijn. Het geluid is geschikt voor zalen tot 800 personen, maar is jouw evenement groter? Dan is een grotere, op maat ontworpen show, leveren geen probleem. Kortom het enige wat we van je nodig hebben is een podium en een stopcontact!

Share this Post