Organiseer jij een festival?

Het is lente! En dat betekent dat de festivals en de feesttenten er weer aan komen.

Ben je een party organisatie, evenementenbureau of organiseer je een festival waarbij de DJ’s van The BIG 80’s & 90’s Party of PROUD 2B Fout, jouw line-up compleet maken? De DJ’s zijn naast met de complete show ook als DJ team te boeken binnen een bestaande line-up! Het DJ team draait een knalset van 2 uur op jouw apparatuur!

Of het nou het PROUD 2B Fout DJ Team is wat tussen de Snollebollekes en Anita Meyer in een roze opblaaskerk de boel op zijn kop zet, of het is het BIG 80’s & 90’s Party DJ team wat jouw openlucht evenement komt afsluiten, één ding is zeker het publiek gaat los! Bel ons voor de mogelijkheden, dan zien we elkaar deze zomer!

THE BIG 80’S & 90’S PARTY BOEKEN

Wil je The BIG 80’s & 90’s Party ook op jouw evenement? The BIG 80’s & 90’s Party is te boeken voor zalen, discotheken, tentfeesten, bedrijfsfeesten en festivals. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Wanneer je The BIG 80’s & 90’s party boekt, gaan we je een heleboel werk uit handen nemen. Alles voor jouw evenement ligt bij ons al klaar. Van de afbeeldingen om je publiek warm te maken via social media, tot het spetterende licht en geluid, de leukste 80’s & 90’s beelden en natuurlijk de beste DJ’s! Overal is aan gedacht. De show van The BIG 80’s & 90’s Party bestaat uit een spectaculaire LED wall DJ booth van waaruit de DJ’s hun razendsnelle muziekmix over jouw publiek uitstorten. Het decor bevat een volwaardige lichtshow en 2 beeldschermen waarop de 80’s & 90’s beelden te zien zijn. Het geluid is geschikt voor zalen tot 800 personen, maar is jouw evenement groter? Dan is een grotere, op maat ontworpen show, leveren geen probleem. Kortom het enige wat we van je nodig hebben is een podium en een stopcontact!

Share this Post